Uppgradera din webbläsare.

Tyvärr är Internet Explorer en föråldrad webbläsare och vi stöder för närvarande inte den. För att få bästa surfupplevelse, uppgradera till Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari.

Communityskolan White Arkitekter
Räddningsmissionens logotyp

Räddningsmissionen

Räddningsmissionen är en ideell förening som bedriver socialt arbete på kristen grund. De arbetar med både akuta och förebyggande insatser och strävar efter att skapa långsiktig förändring för de människor de möter.

Stenbecks Stiftelse stödjer Räddningsmissionens arbete med att öppna sin första högstadieskola vid Opaltorget i Göteborg - Communityskolan Tynnered. Communityskolan Tynnered öppnade hösten 2021 och är en kostnadsfri friskola med fokus på kunskap och bildning genom kreativitet, kämparanda och höga förväntningar. Genom goda samarbeten med universitet, näringslivet och närområdet vill Communityskolan ge eleverna de bästa förutsättningarna för en god framtid. Målet är att Communityskolan ska bli en skola som är till för hela området och samhället. Detta innebär att skolan är öppen även efter skoltid med olika aktiviteter för att skapa trygga mötesplatser för barn och vuxna i närområdet. ⁠

Bild: White Arkitekter

Till organisationens hemsidaTill projektets hemsida

Vår portfolio